Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването, изразява най-искрени съболезнования към семейството и близките на д-р Радислав Наков -

ноември 12, 20210

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването, изразява най-искрени съболезнования към семейството и близките на д-р Радислав Наков.

Д-р Наков беше един от най-ярките примери за млад и отдаден на медицината лекар, изключителен специалист, посветен на науката и борещ се за по-добро здравеопазване в България във всичките му аспекти. Освен безбройните му достойнства и постижения в медицината, д-р Наков беше иноватор, с визионерско мислене и с ориентиран в бъдещето поглед. В годините, освен огромния принос, който д-р Наков има към науката основана на доказателствата, той създаде и разви единствената в България платформа, създадена от лекари за лекари – Medical News, която през 2021 година се присъедини като член към Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

За последната една година д-р Наков успя активно да участва в дейността на организацията ни, като самоотвержено поставяше на дневен ред инициативи и стратегии, които да подкрепят развитието на по-добро, по-устойчиво и по-ефективно здравеопазване, отговарящо на нуждите както на пациентите, така и на заетите в сферата медицински специалисти. Всички ние сме изключително благодарни и признателни, че имахме възможността да работим с такъв професионалист и безспорен иноватор в сектора!

Д-р Наков ще остане винаги в сърцата и ума ни със своя несломим дух и устрем за създаване на добавена стойност в здравния сектор, както и с изключителния му позитивизъм и вечната му усмивка!

Поклон пред светлата му памет!

Екипът на DHI Cluster Bulgaria

DHI ClusterУправление

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

МестоположениеКъде да ни намерите?

DHI Cluster

Свържете се с насDHI Cluster социални мрежи

DHI ClusterУправление

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

Свържете се с насDHI Cluster социални мрежи

© 2020 DHI Cluster. Всички права запазени.

© 2020 DHI Cluster. Всички права запазени.