от болноЛЕЧЕНИЕ към ЗДРАВЕопазване чрез ДИГИТАЛИЗАЦИЯ -

септември 19, 2019

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването има удоволствието да Ви покани на дигитално събитие – от болноЛЕЧЕНИЕ към ЗДРАВЕопазване чрез ДИГИТАЛИЗАЦИЯ, което ще се проведе на 26 септември 2019 година, от 10:00ч., в театър Азарян, Национален дворец на културата, гр. София.

Форумът се организира от Българския клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването под патронажа на  Н. Пр. Мюриел Берсе Коен, Посланик на Швейцария. Събитието е част от седмицата INNOVATION 4 HEALTH, организирана от Посолството на Швейцария и Българо-швейцарската търговска камара (БШТК).

Този еднодневен форум ще събере на едно място предприемачи, иноватори и лидери в дигитализацията на здравеопазването в България. Той ще покаже напредъка в развитието на екосистема, отворена за частни предприемачи и организации, които работят в сферата на здравеопазването. Когато става дума за лечение, пациентите трябва да имат достъп до най-добрите постижения в областта на иновациите.

На форума ще бъдат представени конкретни здравни дигитални решения в различни направления като системи за управление на грижите, големи бази данни и анализ, телемедицина и мобилни здравни технологии, диагностика, приложение на лекарствени терапии, киберсигурност и обществено здраве.

Ние работим заедно за създаването на здравеопазване, основано на данните, и за развитие на устойчива и ефективна здравна система!

DHI ClusterУправление

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

МестоположениеКъде да ни намерите?

DHI Cluster

Свържете се с насDHI Cluster социални мрежи

DHI ClusterУправление

Български клъстер за дигитални решения и иновации в здравеопазването.

Свържете се с насDHI Cluster социални мрежи

© 2020 DHI Cluster. Всички права запазени.

© 2020 DHI Cluster. Всички права запазени.